Başbakan Erdoğan'ın Geçiş Güzergahında Bomba Paniği
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezi’ne giderken kullandığı güzergah üzerine bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi.Fünye ile patlatılan çantadan giyim eşyası çıktı.

Duruma hemen el koyan Karakol ekipleri, yayaları duraktan uzaklaştırdı. Kısa bir süre sonra şüpheli çantanın olduğu yere gelen bomba uzmanları hemen çalışma başlattı. Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı, şüpheli paketi inceledikten sonra pakete fünye yerleştirdi. Mevlana Bulvarı-Konya istikameti de trafiğe kapatıldı. Yaşananlardan habersiz olan sürücülerin ise araçlarından inip gelişmeleri izlediği görüldü.
Büyük gürültüyle patlayan şüpheli çantadan giyim eşyası çıktı. Araç ve yaya trafiğine kapatılan yol, uygulamanın ardından tekrar açıldı.
