Dünyaca Ünlü Yıldızlardan İzmirli Hayranlarına Sürpriz

Türkiye’nin ilk yabancı müzik istasyonu Metro FM’in Hot Chart 40 listesinde haftalarca bir numarada yer alan, 2006 yılından bu yana tüm dünyada yepyeni bir parti teması başlatan ve “parti rock” olarak ifade ettikleri tarzları ile milyonların hayranlığını kazanan grup LMFAO , UNILIFE organizatörlüğünde İzmir Arena işbirliği ile 7 Ekim’de İzmir Arena’da sahne alacak.

Dünyaca Ünlü Yıldızlardan İzmirli Hayranlarına Sürpriz
UNILIFE konserleri, 17 Ekim 2012’de Scorpions konseri ile devam edecek. 2010 yılında Türkiye’ye gelen Scorpions grubu, İzmir’de vereceği konserde İzmirli hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü grup Scorpions, İzmir’in Expo’ya adaylığına destek vermek için sahnede Expo 2020’ye destek amaçlı anons çekmeyi planladığı duyuruldu.

Dünyaca ünlü starları Türkiye’ye getirmeyi başaran UNILIFE konser firması, İzmir Arena’da 7 ve 17 Ekim 2012’de gerçekleştirilecek konser programları hakkında bilgi vermek için Hilton Oteli’nde basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya,UNILIFE İzmir operasyon danışmanı Gürkan Boztepe,UNILIFE organizasyon kurumsal ilişkiler sorumlusu Çağla Çakır, UNILIFE kurucu ortaklarından Erdem İpekçi, UNILIFE kurumsal iletişim danışmanı Ebru Sezgin katıldı.

Toplantıda konuşan UNILIFE kurucu ortaklarından Erdem İpekçi, dünyaca ünlü starları Türkiye’ye UNILIFE imzası ile getirdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “Dünyaca ünlü starları konsere ikna etmek için artık iki konser olarak teklif götürüyoruz. İzmir’i İstanbul’dan sonra ikinci ayak olarak düşünüyoruz. İzmir’i müzik ve kültür bakımından ikinci büyük şehir olarak düşünüyoruz. İzmir’de ünlü yıldızları 10 binlerle 100 binlerle ağırlamak onur verici. İzmir’de müzik konusunda kültür konusunda ciddi bir potansiyel var. Scorpions grubu bize, İzmir’in Expo ile ilgili çalışmalarından haberdar olduğunu söyledi.

Expo çalışmalarıyla ilgili anons geçilecek. İzmir'de aynı heyecanı paylaşıyor” LMFAO GRUBUNUN KOMİK KARAKTERLERİNİ İZMİR SOKAKLARINDA DOLAŞTIRACAĞIZ UNILIFE organizasyon kurumsal ilişkiler sorumlusu Çağla Çakır, 7 Ekim’de yeni jenerasyonun ilgi duyduğu Scorpions grubunun renkli karakterlerini ve eğlenceli gösterilerini konserde İzmirli hayranlarını bekliyor olacağını ifade ederek; “Grubun sevilen komik, televizyon kafa partilerinin en sevilen isimlerini İzmir sokaklarında görebileceksiniz. Her an yanınıza bir otobüs yanaşıp ve karşınıza çıkan bu karakterlerle her an kendinizi dans ederken bulabilirsiniz” dedi.

Çakır,Scorpions grubu dansçılarının İzmir sokaklarında dolaşmasının İzmir’i eğlendireceğini söyledi.

Dünyaca ünlü iki grubun katılacağı konser biletleri 70 TL ile 250 TL arasında değişiyor. Biletin satışlarına internet üzerinden ve Biletix gişelerinden ulaşılabilecek .
Kaynak: İHA