Esnaf Odasından Üyelerine Meslek Semineri

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından odalarına Kayılı meslek sahibi üyelerine yönelik seminerler düzenleniyor.

Esnaf Odasından Üyelerine Meslek Semineri
Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nca Son olarak PVC Doğrama, Alüminyum Doğrama ve Camcılık meslek dallarındaki üyelere, meslek dallarının getirdiği zorunluluklar, almaları gereken belgeler ve işyeri çalışma planlamaları konularında seminer verildi.

Oda Başkanı Mehmet Güner, Çan Belediyesi Meclis Salonu'nda Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile görüşmeler sağlanarak, Makine Yüksek Mühendisi Melik Gül ve Mimar Mehtap Can'ın sunumu ile seminer verildiğini ve seminere komşu ilçe Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin de davet edilerek katılımlarının sağlandığını söyledi.

Güner, “Yapılan seminerin, üyelerimiz açısından daha verimli ve daha bilinçli bir şekilde esnaflık faaliyetlerini sürdürmelerinin sağlanmasında, çalışma alanlarındaki eksikliklerinin belirlenmesi ve giderilmesinde faydalı olduğuna inanmaktayız. Bu gibi seminerlerin daha sık aralıklarla yapılarak, üyelerimize daha faydalı bilgiler sunabilmek için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA