AK Partili Vekil Erdem’den CHP’li Vekil Baydar’a Eleştiri

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, bir süredir Van’da ziyaret ve programlarına devam eden CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’ı çeşitli söylemlerinden dolayı eleştirdi.

AK Partili Vekil Erdem’den CHP’li Vekil Baydar’a Eleştiri
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Mehmet Erdem, “CHP Aydın Milletvekili Sayın Metin Lütfü Baydar'ın Van İline yaptığı ziyaret esnasında yaptığı konuşmada teröre destek veren, terör eylemlerine katkı koyan, teröristlerin öperek sırtını sıvazladığı BDP Miletvekillerine sahip çıktığını görünce aklımıza Hüseyin Aygün'ün kendisini sözde kaçıran terör örgütü mensuplarına 'iyi çocuklar' sözü geliverdi. “ dedi.

Erdem açıklamasında “Sayın Başbakanımız; terör örgütü mensuplarının sırtını sıvazladığı ve teröre destek veren BDP Milletvekillerinin işledikleri suçlarla ilgili TBMM'de dokunulmazlık dosyalarının ele alınacağını ve gereğini yerine getireceklerini söylediği için; Sayın Baydar da Başbakan'ımızı eleştirmektedir ve BDP'lilere sahip çıkmaktadır. Van'da yaptığı konuşmada "BDP'lilere aba altından sopa gösterme tarzındaki anlayışı uygun görmüyorum" diyerek teröre destek veren BDP milletvekillerine sahip çıkmaktadır. Hakkari'de BDP ve CHP bayrakları ile miting yapan CHP; 'iyi çocukların sözüm ona kaçırdığı Hüseyin Aygün ve teröre destek veren BDP'lilere sahip çıkan Metin Lütfü Baydar...CHP ve BDP arasında önemli bağlantılar oluşmuş vaziyette. Bu durumu Milletimiz ve Aydınlılar çok dikkatli bir şekilde izliyor ve gereken cevabı sandıkta en güzel şekilde verecek. Sayın Metin Lütfü Baydar'ı Van'daki 'iyi çocuklar' misafir etseler herhalde çok memnun olacaktır” ifadelerine yer verdi .
Kaynak: İHA