İlkadım Kursu'ndan Hükümete Katkı Payı Teşekkürü

Üniversitelerde yüksek öğretim katkı paylarının kaldırılmasını büyük bir mutlulukla karşılayan Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu Müdürü Ali Kesimli, hükümet üyelerine teşekkür ettiklerini söyledi.

İlkadım Kursu'ndan Hükümete Katkı Payı Teşekkürü
Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu Müdürü Ali Kesimli yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç tarafından açıklanan üniversitelerde birinci öğretimlerin ve Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin bundan böyle yüksek öğrenim katkı payı alınmayacağı haberlerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, hükümet üyelerine teşekkür etti. Kesimli, yüksek öğrenim katkı payı harç kaldırılması uygulamasından 1 milyon 524 bin 380 birinci öğrenim öğrencisinin 1 milyon 951 bin 494 AÖF öğrencisinin yararlanacağını, böylece ailelerin eğitim giderlerinin kısmen de olsa rahatlayacağını ifade etti.

Kesimli, Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu olarak açıköğretimde önümüzdeki dönem uygulanacak olan kredili sisteme hazır olduklarını, öğrencilerin açıköğretim derslerine ve kredili sistem ile ilgili her soruyu kursa gelerek Açıköğretim Bölüm Başkanı Muhasebe Uzman Öğretici Akın Tunay’a sorabileceklerini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA