Hayvan Hırsızlığı Zanlısı Tutuklandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve otobüs durağına çarpan araçtan 18 adet çalıntı olduğu tespit edilen küçükbaş hayvan çıktı.

Alınan bilgiye göre, Andırın yönüne gitmekte olan İsmail G'nin kullandığı 63 RL 225 plakalı minibüs, 7 Mart Mahallesi Asri Mezarlık civarında uygulama yapan polis tarafından durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan araç, uygulama noktasını da geçerek kaçmaya başladı.

Polis ile şüpheli arasında kovalamaca yaşanırken, minibüs Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde otobüs durağına çarparak durabildi. Kazadan yara almadan kurtulan araç sürücüsü İsmail G., yaya olarak kaçmaya çalıştı. Şüpheli, polisin havaya ateş açması sonucu üzerindeki ruhsatsız tabanca ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Minibüste yapılan aramada kulak küpesi olmayan ve Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinden çalındığı anlaşılan 18 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi. Birçok suçtan sabıka kaydı bulunduğu tespit edilen İsmail G., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi .
Kaynak: İHA