Amasya Milletvekili Naci Bostancı Açıklama Yaptı

AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, ''AK Parti daha uzun yıllar boyunca Türkiye'de iktidar olacak'' dedi.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı'nca Lale Han Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Bostancı, AK Parti hükümetlerinin Türkiye'nin ve Türk Milletinin önünü açtığını ifade etti.

AK Parti'nin 10 yıldır iktidarda olduğunu anımsatan Bostancı, şu ifadelerde bulundu:

''Bu bir mucize değil. Bu büyülü sihirli bir iş de değil. AK Parti'yi iktidara taşıyan arkasındaki çok güçlü toplumsal dalga var. Millet kendi yoluna açan kardeşleriyle buluştuğu için AK Parti iktidar. AK Parti daha uzun yıllar boyunca Türkiye'de iktidar olacak. Ama önemli olan şımarmamak. Önemli olan yorulmamak. Önemli olan her zaman haddini ve hududunu bilmek. Önemli olan haktan ve adaletten hiçbir zaman ayrılmamak. Çünkü iktidar ne yazık ki tarih boyunca görürüz, insanları bir parça şımartır, bir parça baştan çıkartır, bir parça halktan kopartır. AK Parti demek ki 10 yıldır iktidarda kaldığına göre, şımartan baştan çıkartan, halktan kopartan iktidara karşı da sürekli kendisini güncelleyen kendisini hatırlatan, 'sen bu kardeşlerimle birlikte aynı sırada aynı yerde bir yöneticisin' diyen bir ahlakla yoluna devam ettiği için kazanmaya devam ediyor. En tepedeki kişiden en ücradaki üyesine kadar AK Parti'nin bütün kadroları halktan biri olduklarını biliyorlar ve yollarına böyle devam ediyorlar. Onları hakkın ve adaletin çizgisinde tutan işte bu hak ve hudut bilmeleridir.''

Önümüzde yerel seçimler olduğunu da hatırlatan Bostancı, Amasya'da olduğu gibi Türkiye'nin her yerinde başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir ise AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin her alanda topyekun kalkındığını vurguladı.

Terör sorununa da değinin Erdemir, Türkiye'nin bu sorunun üstesinden kararlı mücadelesi ile birlik ve beraberlik içinde geleceğini ifade etti.

Türkiye'nin ekonomik alanda önemli bir gelişme gösterdiğini kaydeden Erdemir, ''Milli gelir 2002 yılında 230 milyar dolardı. Bugün 772 milyar dolara çıkmışız, neredeyse 3 kat. Kişi başına düşen milli gelir 3 bin 500 dolar bile yok ama bugün 10 bin 500 dolar yine 3 kat artmış. İhracatımız 36 milyar dolardan 136 milyar dolara çıkmış. Har alanda müthiş bir yükseliş yaşıyoruz'' dedi.

İftar yemeğine Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman ile partililer katıldı.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA