Ardahan Valisi Tekmen, Veda Ziyaretlerine Posof’tan Başladı

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Ardahan Valisi Mustafa Tekmen veda ziyaretlerine Posof ilçesinden başladı.

Ardahan Valisi Tekmen, Veda Ziyaretlerine Posof’tan Başladı
Üç yıldır Ardahan’da görev yapan Vali Tekmen hükümet konağı önünde karşılandı. Kendisini karşılayan birim müdürleri ve halkla tokalaşan vali Tekmen, Posof Kaymakamı Tahir Şahin’i makamında ziyaretinin ardından Halitpaşa Yatılı Bölge Okulunun Toplantı salonuna geçti, Burada muhtarlar ve kurum müdürlerine hitap eden vali Mustafa Tekmen Posof un kalbinde ayrı bir yeri olduğu için veda ziyaretlerine de önce Posof’tan başladığını belirterek toplantıya katılanlardan helallik istedi.

Posof un geleceğinin çok iyi olacağını söyleyen vali Tekmen, kendisinden sonra Ardahan a gelecek olan şanslı valiyi de telefonla arayarak Ardahan ve çevresinin kalkınma hamlelerini anlattığını söyledi.

Kendisini üzen ve mutlu eden iki şeyin ne olduğu sorusuna ise vali Tekmen, “Beni üzen olaylar halkın çektiği sıkıntılar ve yapılmamış hizmetlerdi. Mutlu edenler ise bu sıkıntıların giderilmesi ve vatandaşı huzura kavuşturmak oldu. Mesela bir köyün yolunun asfaltlanması, bir okulunun yapılması gibi ihtiyaçların giderilmesi de beni mutlu etti” şeklinde cevap verdi.

Gürcistan la olan ilişkiler hakkında da bilgi veren Vali Tekmen Türkgözü sınır kapısının daha verimli ve daha güzel çalışabilmesi için ülkeler arsında ki koordinenin sağlandığının de müjdesini verdi.

Toplantının sonunda Posof Belediye Başkanı Şükrü Bozyiğit de hizmetlerinden dolayı Vali Tekmen’e teşekkürlerini bildirdi .
Kaynak: İHA