Lokal İşletmecisini, Kumar Oynarken Borç Para Vermediği İçin Öldürdü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulubü'nü işleten 55 yaşındaki Hasan Kıyar'ın öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı Bülent Ç.

, dün gece polise giderek teslim oldu. Bülent Ç.'nin kumar oynadığı Kıyar'dan borç para istediği ve kendisini tersleyince de Kıyar'ı öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayet, 30 Ağustos günü sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Müftü Mahallesi'nde Aydoğan İş Merkezi'nin en üst katında bulunan Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nde meydana gelmişti. Kulüp lokalinde Hasan Kıyar'ın yanı sıra arkadaşları Bülent Ç., M.Ç. ve M.K., kumar oynamaya başladı.

Bülent Ç. bir süre sonra lokal işletmecisi Hasan Kıyar'dan borç para isteyince, Hasan Kıyar'ın, Bülent Ç.'yi tersleyip para vermemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bülent Ç., bıçakla Hasan Kıyar'a saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 28 bıçak darbesiyle yere yığılan işletmeci Kıyar, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan zanlı Bülent Ç., gece polise giderek teslim oldu. Bülent Ç.'nin cinayette kullandığı bıçak ise su gideri mazgalda bulundu. Sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Bülent Ç., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.