Protokol Zafer Bayramını Kutlamalarını Ayakta İzledi

30 Ağustos Zafer Bayramı Rize’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Protokol Zafer Bayramını Kutlamalarını Ayakta İzledi
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilk olarak Rize Valisi Nurullah Çakır makamında tebrikleri kabul etti. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Komutanlar, Bürokratlar ve vatandaşların katılımı ile tören düzenlendi.

Törende Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktılar. Anıta sadece üç kurumun çelengi bırakıldı. Ardından Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı bulundukları yerden halkın, askerlerin ve bürokratların bayramını kutladılar

Törene katılan resmi görevliler töreni daha önceden kurulan protokol tribününde değil de Rize Valisi Nurullah Çakır’ın talimatı ile ayakta izlediler. Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı resmi geçit törenini ise aynı şekilde alışıla geldiği gibi protokol tribününden değil de yürüyüşün yapıldığı zeminden izlediler. Çelenk sunma törenin ardından başlayan kutlama töreni sadece 10 dakika sürdü .
Kaynak: İHA