Polatlı Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Servis İmkânı

Ankara’nın Polatlı Belediyesi, Gazi Üniversitesi (GÜ)’ne kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere ücretsiz servis imkânı sağlıyor.

Belediye, ilçede ilk kez eğitim verecek Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesine kayıt yaptıracak öğrencilere 3 Eylül Pazartesi günü ücretsiz olarak taşıyacak.

Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi'nin Bakanlar Kurulu'nun 26 Haziran 2012 tarihinde kurulma kararının 3 Ağustos'ta tarihli Resmi Gazetede yayımlanmasıyla faaliyetine başladığını hatırlatan Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, fakültenin ilk öğrencilerinin 3 Eylül’de kayıt yaptıracağını, belediye olarak ilçeye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere Polatlı Terminali - okul arasında ücretsiz servis imkânı sağlayacaklarını söyledi.

Çelik, “Polatlı şehir terminalimizden okulumuza öğrenci ve yakınlarının belediyemiz ücretsiz taşıyacaktır. Okulumuzun diğer ihtiyaçlarının giderilmesin için de belediyemiz elinden gelen çabayı yapacak. Bu güne kadar ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sunduğumuz gibi bundan sonrada katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gazi Üniversitesi okul kayıt takviminin başladığı, Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerine kayıtların 3 Eylül Pazartesi günü 09.30–17.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.