Aydın'da Zafer Bayramı Boş Meydan'da Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıldönümü kutlamaları tüm yurt genelinde olduğu gibi Aydın’da gerçekleştirildi.

Aydın'da Zafer Bayramı Boş Meydan'da Kutlandı
İstasyon Meydanı’nda gerçekleşen kutlama törenine Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kurmay Albay Bülent Bulut, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan ve az sayıda vatandaş katıldı.

İstasyon Meydanı’ndaki kutlamalarda ilk olarak Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut halkı selamladı. Selamlamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Albay Hakan Genç yaptı.

Genç’in konuşmasının ardından Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi folklor ekibi oyunlarını sergiledi. Nazilli Belediyesi’nin mehteran takımı da kutlamalara katılarak kısa bir konser verdi. Mehteran takımı seslendirdiği marşlar ile alkış toplarke, törnelere vatandaşın ilgi göstermemesi dikkat çekti .
Kaynak: İHA