Bigiad Bitlis Şube Başkanlığı'nda Görev Değişimi

Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şubesi Başkanlığı'na Cengiz Şahin getirildi.

BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Bilal Dağdağan'dan görevi devralan Şahin, kentin gelişmesi için, kentteki diğer sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek proje üreteceklerini söyledi.

Kentte özelikle istihdam ve turizm projelerine ağırlık vereceklerini ve Bitlis'in gelişmesi yönünde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade eden Şahin, her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olacaklarını ve görüş alışverişinde bulunacaklarını bildirdi.

Ayrıca kentte iş adamlarını getirerek, yatırım yapmaları konusunda çaba göstereceklerini belirten Şahin, 30 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde BİGİAD üyesi iş adamlarının, Bitlis ve ilçelerine 3 günlük bir gezi düzenleyeceğini kaydetti.

BİGİAD eski Bitlis Şube Başkanı Bilal Dağdağan ise, BİGİAD'ın kurulduğu günden beri kentte güzel çalışmalara imza attığını bildirdi.

BİGİAD'ın, proje ortaklarıyla birlikte kentte birçok proje hayata geçirdiğini belirten Dağdağan, BİGİAD'ın bundan sonra da daha güzel projeler yapacağına inandığını söyledi.

Dağdağan, ''BİGİAD, bugünden sonra var olacak ve çalışmalarını en iyi şekilde yerine getirecek. Sivil toplum örgütleriyle birlikte daha da güzel projeler üretecek'' dedi.

Kaynak: AA