AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir Açıklama Yaptı

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, ''Huzurumuzu, birliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan terör, milletimizin, güvenlik güçlerimizin azim ve kararlılığı karşısında mutlaka kaybedecektir'' dedi.

Demir, Havza ilçesine bağlı Karahalil ve Celil köylerini ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti ilçe Başkanı Mahmut Karahan, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Uzunlar'ın eşlik ettiği Demir, ilk önce Celil köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylülerin sorunlarını dinleyen ve taleplerini alan Demir, gezisini Karahalil köyünde sürdürdü.

Köylüler tarafından karşılanan Milletvekili Demir, köy camisi altındaki toplantı salonunda vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de sorunlarını dinledi.

Demir, burada yaptığı konuşmada, terör olaylarına işaret ederek, Türkiye'nin gelişmesi, güçlenmesinin, barış ve huzur ortamının sağlanmasının belli kesimleri rahatsız ettiğini ifade etti.

Herkesin sevgiyle kucaklaşması, el ele vermesi ve duyarlı olması gerektiğini söyleyen Demir, şunları kaydetti

''Ülkemizi yasa boğan terör saldırıları hepimizi derinden üzmüştür. Huzurumuzu, birliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan terör, milletimizin, güvenlik güçlerimizin, azim ve kararlılığı karşısında mutlaka kaybedecektir. Toplumsal barışın zedelenmesine asla müsaade edilmeyecektir. Demokrasi ve hukukun üstünlüğünden taviz vermeksizin, terörün üzerine kararlılıkla gidilmeye devam edilecektir. Sağ duyuyu ise hiçbir zaman bırakmamamız gerekmektedir. Kararlıyız, halkımızla kenetlenerek terörle topyekun mücadele etmeye devam edeceğiz.''

Türkiye'nin kalkınma sürecinde birçok değişimin ülkenin dört bir yanını sardığını söyleyen Demir, her alanda ciddi yatırımların hayat bulduğunu, gelişme ve yükseliş sürecinin duraksız devam ettiğini dile getirdi.

''Sorunların çözümü noktasında halkımızdan aldığımız destekle başarı sağlandık ve sağlamaya da devam ediyoruz'' diyen Demir, şöyle devam etti:

''Kırsal kalkınma konusunda diğer alanlarda olduğu gibi önemli yatırımlar yapıldı, köylerimizin alt yapı ve başka sorunları büyük ölçüde giderildi. Çalışmalar da hızla devam ediyor. Bizler sahada sorunları yerinde görerek çözümü noktasında anında müdahale ediyoruz. Hiç bir sorunu duymamazlıktan gelmiyoruz. Köylerimizin alt ve üst yapı sorunlarını gideriyor, çiftçimize her türlü desteği veriyoruz. Burada şunu görmek gerekir; ülke nereden nereye geldi - Ülkede devletin elinin uzanmadığı, yatırım yapmadığı yer kalmadı. Her yıl bu yatırım ve destekler artıyor, bundan sonra da artacak.''

Milletvekili Mustafa Demir'e, ziyaretinde, köy sorunlarının çözümü noktasında sağladığı desteklerden dolayı köy heyetinin kararıyla plaket takdim edildi.

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA