Atatürk Bulvarında Yol Yapım Çalışması Başladı

Çorlu Belediyesi tarafından sürdürülen 4. Etap Alt Yapı Projesi kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanan Atatürk Bulvarında yol yapım çalışmalarına başlandı.

Atatürk Bulvarında Yol Yapım Çalışması Başladı
Mevcut asfaltın iş makineleri yarımıyla kazılmasının ardından Atatürk Bulvarında yeni asfalt serimi gerçekleştirilecek. Çalışmaların ardından yol trafiğe açılacak. Çorlu Belediyesi tarafından Orhan Kemal Caddesi ve bağlı sokaklarında başlatılan ardından Derinyol Sokak, Atatürk Bulvarı, Mandıracı Caddesi ve Şehit Teğmen Yavuzer Caddelerinde sürdürülen 4. Etap Alt Yapı çalışmaları kapsamında alt yapının tamamlandığı yerlerde yol yapım çalışmalarına da başlandı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve yüklenici firma ekiplerince sürdürülen alt yapı çalışmalarının ardından ilk olarak Atatürk Bulvarının alt kısmında yer alan Derinyol Sokak ve bağlı sokaklarda başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları şimdi de Atatürk Bulvarında sürdürülüyor. Atatürk Bulvarında iş makineleri ve çok sayıda personelin katılımıyla yürütülen çalışmalar kapsamında alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yoldaki asfaltın söküldüğü, daha sonra ise yeni asfalt serilerek yol yapım çalışmalarının tamamlanacağı belirtildi.

Atatürk Bulvarında sürdürülen çalışmalar nedeniyle trafik konusunda sıkıntı yaşandığını belirten vatandaşlar da çalışmaların bir an evvel bitirilmesini istediklerini dile getirdiler. Çorlu'nun trafik sorunu yaşadığına değinen vatandaşlar: “Atatürk Bulvarının kısmen de olsa trafiğe kapalı kalması yaşanan trafik sorununun katlanmasına neden oluyor. Çalışmaların bir an evvel tamamlanıp yolun yeniden, düzenli ve düzgün bir şekilde trafiğe açılmasını bekliyoruz” dediler.

Atatürk Bulvarında başlatılan yol yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından alt yapı çalışmalarının tamamlandığı diğer cadde ve sokaklarda da asfaltlama çalışmalarına geçileceği belirtildi .
Kaynak: İHA