Patlamada Evinin Bulunduğu Bina Hasar Gören Gökdemir Açıklaması

Gaziantep'teki bombalı saldırıda evinin bulunduğu bina hasar gören Sait Gökdemir, ''Evimin balkonunda yemek yedikten sonra içeri girdim. Bu sırada otobüsler geçer geçmez, patlama meydana geldi. İki saniye ile ölümden kurtuldum'' dedi.

Şoför Ali Caddesi ' nde bombalı saldırının düzenlendiği yere yakın bir binanın 1 . katında oturan Gökdemir , gazetecilere yaptığı açıklamada , patlamadan kısa bir süre önce evinin balkonunda yemek yediğini söyledi .

' ' Evimin balkonunda yemek yedikten sonra içeri girdim . Bu sırada otobüsler geçer geçmez , patlama meydana geldi . İki saniye ile ölümden kurtuldum ' ' diyen Gökdemir , patlamanın çok şiddetli olduğunu vurguladı .

Patlamanın şiddetiyle ' ' alevin binaların boyuna çıktığını ' ' ifade eden Gökdemir , evlerinde kimsenin yaralanmadığını ancak evinin bulunduğu binada maddi hasar olduğunu kaydetti .

Öte yandan olay yerinde yapılan çalışmaların ardından patlamada kullanılamaz hale gelen araçlar , bölgeden çekildi . Yoğun güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin bölgede çalışması devam ediyor .

Bu arada , patlamanın ardından araç konvoyu oluşturan ve Türk bayrağı açan vatandaşlar , saldırıyı protesto etti .

Muhabir : Kemal Karagöz - İsmail Hakkı Demir - Adem Yılmaz / Orhan Çiçek

Yayıncı : İsmail Fidan / A . Fatih Tekcan
Kaynak: AA