Sincanlı Muhtarlardan Engelli Onur Yılmaz'a Tekerlekli Sandalye

Sincan Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği ve Ankara Muhtarlar Derneği'nin (AMD) birlikte yürüttüğü özürlülere yardım çalışmaları sürüyor.

Sincanlı Muhtarlardan Engelli Onur Yılmaz'a Tekerlekli Sandalye
Sincanlı muhtarlar, İrem Medikal sponsorluğunda ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye, baston ve koltuk değneği dağıtmaya devam ediyor. Sincan GOP Mahallesi sakinlerinden zihinsel engelli Onur Yılmaz’a tekerlikli sandalyesi, bayram hediyesi olarak teslim edildi. Sincan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği ve Ankara Muhtarlar Derneği Başkanı Hakan Yiğit ve beraberindeki Antiçen, GOP, Saraycık, Mevlana ve Pınarbaşı Mahalle Muhtarları, Yılmaz ailesini evlerinde ziyaret ettiler. Tekerlekli sandalye tesliminde konuşan Başkan Yiğit, Sincan ve Ankara Muhtarlar Derneği olarak sosyal faaliyetlerinin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

Muhtarlar olarak engelliler için ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını belirten Yiğit, "Onur’u Bayramdan onurlandırmak ve sevindirmek istedik” dedi.

Muhtarların yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini belirten Onur’un babası Şerafettin Yılmaz ise muhtarların kutsal bir görev yaptığını söyledi.

Baba Yılmaz, "Onur’umu bayramda sevindirdikleri için teşekkürlerimi sunarım" dedi

Kaynak: İHA