Kadirli'de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatına Başlandı

Osmaniye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Kadirli'ye yaptırılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatına başlandığı bildirildi.

Osmaniye Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, beraberinde Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İnşaat Mühendisi Şenay Toprak ve diğer yetkililerle birlikte Şehit Orhan Gök Mahallesi Toki Konutları civarında kazı çalışmasına başlanılan Engelsiz Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a verdiği destekten olayı teşekkür ederek, ''Kadirli'ye kurulma çalışmasını başlattığımız Engelsiz Yaşam Merkezimizde özürlü ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza, insan onuruna yakışır şekilde, bakımlarına, beslenmelerine, korunmalarına ve sosyal hayata uyumlarına ilişkin hizmetler sunulacaktır. Bu çalışmamıza destek verenlere teşekkür ediyoruz'' dedi.

Başkan Tarhan ise Kadirli'ye hizmet alanında yapılacak olan her çalışmaya belediye olarak imkanlar dahilinde yardımcı olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, sosyal çalışmaların önemli olduğunu kaydetti.

Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA