Havza'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar

Havza Kaymakamlığı ile Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilciliği tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar verildi.

Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, bir lokantada düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Havza'da 35 şehit bulunduğunu ve görev yaptığı hiçbir yerde bu kadar şehit ve gazi olmadığını söyledi.

Rüstemoğlu, Havza'daki şehitlerin ve gazilerin çok oluşunun Cumhuriyete bağlılığın bir göstergesi olduğunu ifade ederek, ''Ateş düştüğü yeri yakar. Bizler sadece sizlere yardımcı olabilmek adına elimizden gelen ne varsa onları yapmak zorundayız. Vatan hainleri dün olduğu gibi bugün de var, yarın da olacaktır. Acılarınızı dindiremeyiz ama acılarınızı hafifletmek için elimizden geleni yapacağız. Kısa süre sonra aranızdan ayrılacağım. Hakkınızı helal edin'' diye konuştu.

İftara, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Yüzbaşı Adem Tol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Başara, Muharip Gazilere Derneği Havza Temsilciliği Başkanı Harun Saat katıldı.

Kaynak: AA