Ahlat'ta Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

Ahlat'ta 2 ay önce açılan yaz Kur'an kursları sona erdi.

Yaz Kur'an kurslarının Sona ermesiyle Ovakışla Beldesi'nde belge dağıtım töreni düzenlendi.

Ovakışla Beldesindeki Tevhid ve Yeni Cami yaz Kur'an kurslarındaki belge dağıtım törenine Ahlat Müftüsü Zahit Demirel ile birlikte katılan Kaymakam Osman Dölek, başarılı öğrencilere hediyeler verdi.

Öğrencileri kutlayan ve derslerinde başarı dileyen Dölek, öğrencilerden boş zamanlarında Kur'an-ı Kerim okumaya devam etmelerini istedi.

Düzenlenen yaz Kur'an kursları hakkında gazetecilere bilgi veren Demirel, 2 ay süren kursların bugün Son bulduğunu söyledi.

Bu seneki kurslarının geçen senelerden farklı olduğunu, bir ayının ramazana denk geldiğini ve bu senenin diğer yıllardan çok daha verimli geçtiği kanaatinde olduklarını belirten Demirel, şöyle konuştu:

''Öğrencilerimiz fire vermeden eksilmeden hatta artış göstererek kursları tamamladı. 2 bin 500 ile başlayan kurslarımız 3 bine yakın öğrenciyle tamamlandı. Bundan Sonraki kurslarımızın da bu şekilde olmasını arzu ediyoruz. Ayrıca kuran kurslarını bitiren ve Kur'an'a geçen öğrencilerimizin boş vakitlerinde tekrar Kur-an okumaya devam etmelerini istiyoruz.''

Muhabir: Oktay Bayar

Yayıncı: Berin Arslan Çetin
Kaynak: AA