HAS Parti’den CHP’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Has Parti Adıyaman İl Başkanlığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılması nedeniyle CHP Adıyaman İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HAS Parti’den CHP’ye Geçmiş Olsun Ziyareti
Düzenlenen ziyarette Has Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve parti üyeleri ziyarette bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Has Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, “Bilindiği üzere geçen hafta içerisinde Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün siyasi çalışmalar yaparken, terör örgütü tarafından özgürlüğüne el konulmak üzere maalesef kaçırıldı. Çok şükür ki tam bütün içerisinde sağlığına herhangi bir zarar gelmeden tekrar seçmenlerine ve ailesine kavuşmuş oldu. Tabi Sayın Hüseyin Aygün her ne kadar CHP Tunceli Milletvekili olsa da sayın il başkanımızın hukukçuluğu olmak bildiği gibi, üzere milletvekilleri sadece bir bölgenin ve bir partinin değil bütün ülkenin ortak milletvekilidir. Biz hiçbir zaman bir araya gelmemiş olsak ta bizim sorunlarımızı CHP çatısı altında dile getiren bir milletvekilidir. Çok şükür milletvekilimiz sağ salim ailesine tekrardan kavuşmuş oldu. Bizler hem CHP Adıyaman İl Başkanlığına hem geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor hem de böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için kamuoyunu daha büyük bir cesaretle bu konuyu gündeme almasını istiyoruz. Sayın CHP Adıyaman İl Başkanımız Av. Bilal Doğan’ında bizleri ziyaretten dolayı ağırladıkları içinde kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan ise, “Sayın milletvekilimiz Hüseyin Aygün’ün kaçırılması Türkiye’de bir milletvekilin kaçırılmasında bir ilk. Bu nedenle bu kaçırılma olayının geçiştirilerek gündemden uzaklaştırılmasını doğru bulmuyoruz. Bizler Has Parti teşkilatının bizleri ziyaret etmelerinden dolayı ve onları ağırlamaktan mutluluk duyuyor geçmiş olsun ziyaretlerinden dolayı ise, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi .
Kaynak: İHA