Vali Karaloğlu Elite World Van Hotel’ini Ziyaret Etti

Van Valisi Münir Karaloğlu, 1 Eylül’de hizmete girecek olan 5 yıldızlı Elite World Van Hotel’inde incelemelerde bulundu.

Vali Karaloğlu Elite World Van Hotel’ini Ziyaret Etti
Vanlı iş adamı Coşkun Elik tarafından Maraş Caddesi üzerinde yapımı tamamlanmak üzere olan oteli gezen Vali Karaloğlu, ilgililerden gerekli bilgiler aldı.

Tüm katları gezen Karaloğlu, otelin her anlamda çok güzel olduğunu belirterek, “Elite World Van Hotel’in yapım çalışmaları yaklaşık iki yıldır devam ediyor. Her aşamasını takip ettim. Bizi memnun edecek bir eser ortaya çıkmıştır. Daha önce en büyük sıkıntımız iki üç toplantımızı aynı zamanda yapabileceğimiz bir otelin olmamasıydı. Fakat bu otelimizde aynı anda 7 toplantı yapabilecek salonlar mevcut. Otelin ayrıca turizmi de canlandıracağını düşünüyorum. Bu gibi yatırımların ilimizde yapılmasını arzu ediyorum. İlimize güzel bir eser kazandırdıkları için Elite World Van Hotel sahibi Coşkun Elik ve ekibine teşekkür ediyorum. Otelimizin Van’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapımı devam eden otelin Van’ı yeniden hayata döndüreceğini belirten Elite World Van Hotel sahibi Coşkun Elik ise, otelin 35 milyon dolarlık bir yatırımla yapıldığını söyledi.

Modern teknik ekipman ve Son teknoloji ile donatılan otelin bin 200 kişi kapasiteli olduğunu belirten Elik, “Otelimizde 3 süit oda, 2 kral dairesi olmak üzere toplam 230 oda ile hizmet verecektir. Bunun yanında 7 toplantı salonu ve 450 metrekare büyüklüğünde balo salonu, restoran, cafe, bar, kahvaltı salonu, Türk hamamı, havuz, sauna ve zengin mutfağıyla yerli ve yabancı turistlere hizmet edecektir. İlimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA