Gamze Bulut, Başkan Özhaseki'yi Ziyaret Etti

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Kadınlar 1500 metre finalinde gümüş madalya kazanaN Gamze Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarette Bulut'a antrenörü Süleyman Altınoluk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen eşlik etti.

Bulut'un dünyanın en önemli spor organizasyonu olan Olimpiyat Oyunları'ndan gümüş madalya ile dönmesinin büyük bir başarı olduğuna vurgu yapan Başkan Özhaseki, tüm Türkiye'nin sporcularla gurur duyduğunu belirtti.

Türkiye'nin önceki yıllara oranla atletizm gibi spor dallarında önemli başarılar elde etmeye başladığını dile getiren Özhaseki, Gamze gibi başarılı sporcuların Türk halkına atletizmi sevdirdiğini kaydetti.

Bulut ise, başarısında Erciyes Dağı'nın faydasının büyük olduğunu ifade ederek "Olimpiyatlara genellikle hep Kayseri'de hazırlandık. Hazırlık aşamamızda Erciyes'in faydasını çok gördük. Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Spor Kompleksi'nde yaptırdığı tartan pistte antrenmanlarımızı yaptık. Çok sıkı ve disiplinli çalıştık" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Özen ise Olimpiyat Yarışları'nda kadınlar 1500 metre finalinde altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin de dahil olmak üzere 8 milli sporcunun olimpiyatlara Kayseri'de hazırlandıklarını söyledi.

Ziyarettin sonunda Özhaseki, Bulut'a gösterdiği başarıdan dolayı bir cumhuriyet altını ve eşofman takımı armağan etti.

Muhabir: Mustafa Önal

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA