Başkan Tütüncü Şehit Dr. Ahmet Belen Parkı'nda İncelemelerde Bulundu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yenileme çalışmalarının devam ettiği Şehit Dr. Ahmet Belen Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve partililerle Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Yorgancı'yı ziyaret etti.

Tütüncü, ziyaretin ardından beraberindekilerle muhtarlık binasının yanındaki yenileme çalışmasının devam ettiği Şehit Dr. Ahmet Belen Parkı'nı gezdi. Gezi sırasında İl Başkanı Köse'ye, parkta yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Tütüncü, hizmet ömrünü tamamladığı için parkta yenileme çalışması başlattıklarını söyledi.

Tütüncü, havuz ve çiçek bahçelerinin yer aldığı mimari proje ile parkı yenileyerek, ismine yaraşır hale getireceklerini belirterek, ''Park, mahalleye hem prestij kazandıracak hem de bölgenin sosyal yaşam merkezi olacak'' dedi.

Parkın içinde yer alan caminin çevresini de projeye dahil ettiklerini anlatan Tütüncü, tadilat çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini ve parkın önümüzdeki ay hizmete gireceğini bildirdi.

Tadilat çalışması kapsamında, eskiyen park mobilyaları, su ve elektrik alt yapısının yenileriyle değiştirildiğini, parkın içinden geçen su kanalını da ıslah edilerek, sosyal yaşama kazandırıldığını ifade eden Tütüncü, kanalın etrafında oturma alanları oluşturulacağını söyledi.

Tütüncü, parka açık hava spor aletleri, çocuk oyuncakları ve su havuzu ve oturma alanının yer aldığı mini bir meydan da yapılacağını belirtti.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA