Bünyan Emniyet Müdürü Vatandaşa Eşiyle İftar Yemeği Dağıttı

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde hayırseverlerin desteği ile her gün iftar sofrası kuruluyor.

Bünyan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri'nde gelenek haline getirilen iftar yemeklerinde Bünyan ilçe Emniyet Müdürlüğü de halka iftar verdi. İftar yemeğine katılan ilçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı ve eşi polislerle birlikte yemek dağıttı.

İftar yemeğine polis memurları ve eşleriyle katıldı.

Bünyan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı’da eşiyle birlikte katıldığı iftarda vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etme imkanı buldu. İftar saati öncesinde ise eşiyle birlikte yemek dağıttı.

İftara katılan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, ilçelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında sunulan hizmetin her geçen gün arttığını ifade etti.

Özmen, “Her gün vatandaşımıza iftar veriliyor. Bünyanlı hayırsever vatandaşlarımız sağolsunlar bu organizasyona katkı sağlıyorlar. İhtiyaç sahibi bakıma muhtaç vatandaşlarla birlikte iftar ediyoruz. Gerçekten çok nezih bir ortamda son derece güzel bir ortamda varlıklı, varlıksız, ihtiyaç sahibi gibi ayrımlar yapmaksızın hep bir arada çok güzel iftarlar yapıyoruz. Hayır sahiplerinin mutlaka burada bizlerle birlikte olmalarını rica ediyorum. Hem Ramazan’ın manevi havasını teneffüs etsinler hem de son derece güzel bir ortamda iftar etmenin hazzına varsınlar.” dedi.

İftar yemeğine; eski belediye başkanlarından Ahmet Yaşar Toktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural, Bünyan İlçe Müftüsü Yusuf Uzun ve Bünyan esnafı da katıldı.

Müftü Yusuf Uzun, iftar öncesinde dua etti.