Ünye Kaymakamlığından Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Ünye Kaymaklığı, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden şehit yakınları ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

Ünye Kaymakamlığından Şehit ve Gazi Ailelerine İftar
Düzenlenen iftar yemeğine 22 şehit, 40 gazi ve yakınları katıldı.

Ünye kaymakamı Mustafa Demir yaptığı konuşmada son günlerde artan terör sorununa değinerek, “Bizler Çanakkale dedelerinin torunları olarak zalimlere derslerini Çanakkale’deki gibi vereceğiz” dedi.

“Bizlerin en kıymetli varlığı olan, canını hiç göz kırpmadan ortaya koyan şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız” diyen Kaymakam Demir şöyle devam etti: “Son günlerdeki yaşanan olaylar moralimizi bozmasın. Bizler Çanakkale dedelerinin torunları olarak zalimlere derslerini Çanakkale’deki gibi vereceğiz. Onlar tuzak kurduklarını zannediyor ama onların tuzakları başlarına geçecek. Sizlere bu vatan için cesur ve yürekli evlatlar yetiştirdiğiniz için minnettarım. Biz her zaman sizlerin yanındayız, sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Sizlerin mutluluk ve huzuru için her zaman daha iyisini düşünüyoruz. Bu beraberliğimiz bayramlarda da devam edecek.” Şehit ve gazilere kapılarının her zaman açık olduğunu da ifade eden Kaymakam Demir, her türlü sorunlarında yanında olacaklarını ve bayramlarda da bir araya geleceklerini ifade etti.

Sarı Konak’ta düzenlenen iftar yemeğine Garnizon Komutanı Mehmet Metin Dermut, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Jandarma Komutanı Ahmet Koçdemir, Radar Komutanı Arif Yekebaş, Emniyet Müdürü Ömer Akar da katıldı

Kaynak: İHA