AK Parti’den Tarihi Köprüde İftar Yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Başdanışmanı Necati Çetinkaya, Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) aldıkları karar gereğince, bir bakan, genel başkan yardımcısı ya da MYK üyesinin Anadolu’nun her kesiminde vatandaşlarla bir araya geleceğini söyledi.

AK Parti’den Tarihi Köprüde İftar Yemeği
AK Parti Adana İl Teşkilatı tarafından, tarihi Taşköprü üzerinde iftar yemeği düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, AK parti olarak, vatandaşlara hizmet ettikçe haz duyduklarını ve mutlu olduklarını ifade etti.

Çetinkaya, “Bu partiyi kurduğumuz günden bu güne hep şunu söyledik biz kimsesizlerin kimi olmaya geldik, insanların hizmetkarı olmaya talip olduk. Tek istediğimiz de onların hayır duasıdır” dedi.

Çetinkaya, MYK toplantısında yeni bir karar aldıklarını belirterek, “Anadolu’nun her tarafında, özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde mutlaka bir bakanımız, genel başkan yardımcımız ya da MYK üyemiz insanlarımızla bir araya gelecek. Dün Elazığ’daydık, bir arkadaşımız Diyarbakır’daydı, bir arkadaşımız Erzincan’daydı. İstedik ki sizin ayaklarınıza gelerek sizinle birlikte bu mübarek günleri iftarını birlikte yapalım” diye konuştu.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı ise yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde yer bulamayanlardan özür dileyerek, “İnşallah bundan sonraki zamanlarda vereceğimiz iftarlarda bugünkü verdiğiniz muhteşem iştirakiniz bize yol gösterici olacaktır. Dolayısıyla çok daha büyük rakamlarda hazırlık yapmamız gerektiğini bize öğretmiş oldunuz” dedi.

İftar programına AK Parti milletvekillerinden Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan da katıldı .
Kaynak: İHA