Şahinbey Belediyesi'nden Kilit Taşı Çalışması

Şahinbey Belediyesi, Konak, Şenyurt, Cumhuriyet, Ocaklar, İstiklal ve Sultan Selim mahallelerinde kilit taşı çalışmasını sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, mahallelerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Sultan Selim ve Şenyurt Mahalle muhtarları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Yapılan çalışmalardan mahalle halkı olarak memnun olduklarını kaydeden Sultan Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Gezer, ''Belediye ekiplerimiz şuanda sokaklarımızda kilit taşı çalışması yapmaktadır. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü göreve geldiğinden bu yana her türlü hizmeti alıyoruz. Kılınçoğlu Mahallesi'ne yapılan semt pazarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi.

Mahallelerinde yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade eden Şenyurt Mahalle Muhtarı Şükrü Eliç ise ''Başkanımız bu güne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Mahallemizde ufak bir sorunumuz bile olsa hemen çözüm noktasında çalışmalar yapılmaktadır. Sağ olsun başkanımız bizim bir şey istememize gerek koymadan hizmeti vatandaşın ayağına kendisi getiriyor'' dedi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA