Milletvekili Şahin, Çöşnük Mahallesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililerle birlikte Ramazan programları kapsamında Çöşnük Mahallesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını halkın takdirine sunduğunu ve yargının AK Parti iktidarından önce körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde kararlar aldığını ifade etti.

Şahin, tutuklu milletvekillerinin tahliye talebine red cevabı verilmesini Başbakan’ın en mutlu günü olarak yorumlayan CHP liderini eleştirerek, "Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları evlere şenlik bir açıklamadır. Yargı kimsenin arka bahçesi değildir" dedi.

Şahin, şu açıklamalarda bulundu: "AK Parti öncesinde yargının kimin arka bahçesi olduğunu herkes biliyor. Siz gideceksiniz zanlı olan insanları kanun karşısında korumak için aday göstereceksiniz. Akabinde de seçim sonrası bunları salıvermeyi planlayacaksınız. O dönemler geride kaldı." 28 Şubat sürecinde Malatya’da yaşananları da anlatan Şahin, 28 Şubat mağduru olan insanların hala Türkiye’nin dört bir yanında olduğunu ve o gün niyetlerinden dolayı yargılanıp hala Malatya Cezaevi'nde yatan insanların bulunduğunu söyledi.

Şahin, CHP’nin bugün listelerinde aday olarak gösterdiği ve salıverilmelerini istediği kişilerin 28 Şubat aktörlerinin önlerinde el pençe divan durduklarını, onların emir eri konumunda olduğunu vurgulayarak, bu dönemlerin AK Parti iktidarlarıyla birlikte geride kaldığını belirtti.

Yargının haksızın karşısında haklının yanında olmaya devam edeceğini söyleyen Şahin, CHP'nin basın mensuplarının da cezaevinde olduğunu söylemesiyle ilgili olarak şöyle konuştu:

"Başbakan bunu kırk kez söyledi ama bunların kafaları hala basmıyor. Siz terör destekçisi kişileri basın mensubu olarak lanse etmeye devam edin. Vatandaşımız bunların ne demek istediğini çok iyi anlıyor. Biz sahadayız ve vatandaşlarımızın olumlu tepkilerini alıyoruz. Bu Ramazan ayında dualarını alıyoruz. Dua alacak kadar hayırlı işleri yerel yöneticilerimiz olsun, merkezi hükümetimiz olsun yapıyoruz. Eksikliklerimizi de görerek bunları bertaraf etmenin gayreti içerisinde olacağız."

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise son günlerde Kale ilçesinde yaşanan su problemine değinerek, Kale ilçesinin AKSA elektrik tarafından susuz bırakılmasını kabullenemediğini vurguladı.

Kale Belediyesi'nin AKSA’ya olan borcunu ödeme noktasında gayret gösterdiğini kaydeden Tüfenkçi, "Kale Belediyesi’nin borcunu bir anda ödemesini istemek doğru bir yaklaşım değil. Zaman içerisinde taksitlere bölünerek belediyenin gücü oranında ödeme planı yapılabilir.Tutup da bütün ilçeyi cezalandıracak bir şekilde sıcaklığın zirve yaptığı günlerde oradaki vatandaşlarımızın susuz bırakılması, insanlık adına da şirket politikası adına da doğru değildir. Umarım şirket gerekli girişimlerde bulunarak yapmış olduğu hatayı telafi eder" şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarı Abdullah Polatbaş ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Şahin ve Tüfenkçi'ye teşekkür etti .
Kaynak: İHA