Kayseri'de Freni Arızalanan Kamyon Araçlara ve Evlere Çarptı

Develi ilçesinde freni arızalanan bir kamyonun önündeki 5 aracın ardından 2 eve çarparak durabildiği kazada, ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aşık Seyrani Caddesi üzerinde sürücüsü henüz tespit edilemeyen 38 DS 931 plakalı inşaat malzemesi taşıyan kamyon, freninin arızalanması sonucu önce önündeki 5 araca ardından 2 eve çarparak durabildi.

Olay yerinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, yaralanan 6 kişinin ise Develi ve Kayseri'deki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''UMKE ekibimizi olay yerine gönderdik. Kamyon ile ev arasında birilerinin sıkıştığı ihbarı var. Böyle bir durum varsa ekiplerimiz kurtarma çalışması yapacak. Merkez ve çevre ilçelerden de 112 Acil Servis ekiplerimizi olay yerine yönlendirdik. İlk belirlemelere göre, 1 ölü ve 3'ü ağır olmak üzere 6 yaralı mevcut. Yaralılardan durumu iyi olanlar Develi Devle Hastenesi'nde, diğerleri Kayseri'deki hastanelerimizde tedavi altına alınıyorlar.''

Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının sürdüğü bildirildi .
Kaynak: AA