Vali Vekili Pala, Bir Ailenin İftar Sofrasına Konuk Oldu

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan Sorumlu Vali Vekili Mustafa Pala, ihtiyaç sahibi bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu.

Vali Vekili Mustafa Pala, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aydın Şakar ile birlikte, merkez Algül Mahallesi'nde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Servet Yıldız adlı vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu. Ziyarette, Yıldız ailesinin yer sofrasında iftarını açan Vali Vekili Mustafa Pala, aile bireyleri ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.

Ailenin Siirt Üniversitesi'nde okuyan çocuğu Veysel Yıldız ile uzun süre sohbet eden Vali Vekili Pala, çocukların ve gençlerin iyi bir eğitim almalarının önemine değinerek, okumaya zaman ayırarak ve sistemli çalışarak, başarı sağlanabileceğini belirtti.

Ramazan ayı süresince farklı ailelerle buluşarak iftar sofralarına konuk olmak istediklerini ifade eden Vali Vekili Mustafa Pala, "Bu tür ziyaretlerde amacımız, devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmektir. Onlarla birlikte iftar sofrasını paylaşmak, ayrıca bizlere iletmek istedikleri talepleri varsa dinlemeye ve imkanlar ölçüsünde, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Yıldız ailesi adına konuşan Servet Yıldız, "Sayın Vali Vekilimiz bizleri habersiz ziyaret ederek, onurlandırdı. Soframızda hazır ne varsa birlikte iftar açtık. Bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ederim" diye konuştu.

Buradan ayrılan Vali Vekili Mustafa Pala, Vakıf Müdürü Aydın Şakar ile birlikte, aynı sokakta ikamet eden Saime Çalepkulu adlı vatandaşı ziyaret etti. Pala, ailenin talep ve sorunlarını vakıf çalışanlarına not aldırdı .
Kaynak: İHA