Malatya Valisi Ulvi Saran’ın Eşi Ayşe Saran’ın Çocuk Sevgisi

Malatya Valisi Ulvi Saran'ın eşi Ayşe Saran, MİAD Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında kalan çocukları ziyaret etti.

Ayşe Saran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ve MİAD Sevgi Evleri Müdürü Alim Yavuz ile birlikte MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek İl Müdürü Bozkurt ve Yuva Müdürü Yavuz‘dan bilgi aldı.

Ayşe Saran, yuvada kalan çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Anne şefkati ile çocukları seven ve ilgilenen bayan Saran, çocukların mutlu ve sağlıklı olduklarını gördüğünü, çocuk gelişim uzmanları gözetiminde 24 saat yanlarında kalan bakıcı anneleri tarafından sevgi ile yetiştirildiğini gözlemlediğini belirterek, bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt ve MİAD Sevgi Evleri Müdürü Alim Yavuz ve kendileri nezdinde tüm çalışanlara teşekkür eden Saran, bakıma muhtaç çocuklarımızın devletin şefkatli ellerinde ve tecrübeli ve özverili yuva çalışanları sayesinde topluma yararlı birer fert olarak yetişmekte olduklarına olan inancını belirtti.

Ziyaretin ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Ayşe Saran, iftar sonrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Nebi Tepe ile birlikte misafirlerle sohbet ederek onların sorunlarını dinledi .
Kaynak: İHA