2012 LYS'de Servergazi Lisesi Öğrencisi Onur Türkiye 2.'si Oldu

Özel Servergazi Liseleri Müdürü Recep Ali Yalçın, okulun 2011-2012 öğretim yılı başarılarını Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Gülşah Onur'un elde ettiği Türkiye 2.'liği ile taçlandırdığını söyledi.

Yalçın, öğrencilerle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, ulusal ve uluslararası yarışmalarda Denizli'nin adını Türkiye'ye ve dünyaya taşıyan Servergazi Liseleri'nin LYS'de birçok derece elde ettiğini belirtti.

Öğrencileri Gülşah Onur'un Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Matematik-Fen dalında Türkiye 2.'si olduğunu kaydeden Yalçın, ''Yorucu günlerin ardından mutluluğumuzu taçlandıran güzel günler yaşıyoruz. Okullarımız artan ivmeyle başarı çıtasını sürekli yükselmektedir. Bizler, Türkiye'nin geleceğine güçlü ve etkili bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz. Başarı zaten kendiliğinden geliyor. Biz başarıya değil süreçteki devamlılığa ve verimliliğe odaklanıyoruz'' dedi.

LYS'de Türkiye ikincisi Gülşah Onur da sistemli ve düzenli çalışmaya disiplini de ekleyerek sınavlara hazırlandığını belirterek, ''Okulumuz ne istediysek yaptı. Hiçbir hizmeti esirgemedi. Bizler aldığımız derecelerle okulumuzu ve öğretmenlerimizi mahcup etmeyerek başarılı olduk. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Süzer

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA