Denizbank'dan Bursa Esnafına ‘işletme Kart’

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ile DenizBank arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Buna göre esnaflara 'İşletme kart' verilecek. Bu kart üzerinden 4 farklı kredi ürünü kullanılabilecek. Bursa’da ki birlik merkezinde imzalanan porotok törenine; Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile DenizBank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Marmara Krediler Bölge Müdürü Özgür Akbulut ve şube müdürleri ile satış müdürleri katıldı.

DenizBank’ın esnafa sunduğu işletme kart ile girişimciler hesaplarında para olmadan dahi Kurtaran Hesap iye acil nakit sıkıntılarını çözebilecek. Ayrıca ister şube, isterse ATM’den 36’aya varan vadelerde taksitli ticari kredi kullanıp alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkanlarından yararlanabilecek. Ayrıca şirket kerdi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda İşletme Kart’tan faydalanabilecek. Yapılan işbirliği sayesinde avantajlı alışveriş olanakları da sunan İşletme Kart, esnafa harcarken kazandıracak.

“ESNAFIN ODAYA AİDATI İŞLETME KART ÜZERİNDEN ÖDENECEK”

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, DenizBank ile her zaman esnaf ve sanatkarlar olarak sıcak ilişki içinde olduklarını belirterek, “Esnaf ve sanatkarın her zaman paraya ihtiyaçları var. İşlerini döndürmek ve sıkıntılarını ortadan kaldırmak için acil ve sıcak paraya ihtiyaç var. Eskiden komşusundan alıp ihtiyacını görüyordu. Ama bu durum ortadan kalktı. Bu nedenle bankalarla çalışmak durumu hasıl oluyor. DenizBank ile yapılan protokol ile aynı zamanda yapılan belli haracama ile yıllık aidatlarda bu karttan DenizBank tarafından ödenecek.” şeklinde konuştu.

DenizBank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya da Bursa ekonomisinde esnaf ve sanatkarın çok önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak, “İşletme Kart ile esnafımıza çok önemli fırsatlar sunuyoruz. Yıl boyunca işletme kart kullanarak harcanan taahhüdü veren esnafımızın yıllık oda üyelik aidatını DenizBank olarak karşılıyoruz. İşletme Kart üzerinden yüzde 39’dan başlayan faiz ve 12 aya varan vade seçenekleri ile 5 bin TL kredi imkanı sunuyoruz.” dedi.

Burak Bozkaya, prtokolün sonuçları itibare ile çok önemli olduğunun altını çizerek, “İşletme kart ile oda üyelerimizin aidatlarını artık DenizBank ödüyor. Tek istediğimz üyelerimizin bu kartlardan harcama yapsınlar. Her ay bin’liralık bir harcama yaptıkları zaman oda aidatlarını DenizBank yapıyor. Bu kart Türkiye genelinde 200 bin’i aştı. İşletme kartı ile mevcut limiti çerçevesinde 10 bin ‘liraya kadar ATM’lerden 12 vadeli krediyi 0,39’dan kullanacak. Şubeden ise 0,49’dan başlayan faiz oranları ile kerdi kullanabilecek.” diye konuştu.