Atlantikahmet Ulusoy Liseleri Öğrencisinin Lys Başarısı

ÖSYM tarafından bugün açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre TM-1, TM-2, TM-3 Puan türlerinde Türkiye ikincisi ve Ankara birincisi Atlantik Ahmet Ulusoy Liseleri öğrencisi Burak Bayram oldu.

Bayram, "Başarımı okulun yurdunda kalarak öğretmenlerimin rehberliğinde düzenli çalışmaya borçluyum. Kendimi her şeyden soyutlayarak sadece ders çalışmadım, okulun sosyal etkinliklerine katıldım." dedi.

Başarı için arkadaş ortamının önemine değinen Burak Bayram, "Benim de içinde bulunduğum arkadaş grubunda herkes birbiri için sürekli dua etti." açıklamasını yaptı. Bayram, geleceğe dair planları sorulduğunda ise şu cevabı verdi: "Elimde çok fazla seçenek var. Ancak ben Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne gitmeyi düşünüyorum. Ailem ve rehber öğretmenlerimle görüşüp sağlıklı bir karar vereceğim." Atlantik Ahmet Ulusoy Liseleri'nin üniversite sınavlarında her yıl önemli başarılar elde ettiğini anlatan okul Müdürü Hayri Avar, geçen yıl da Türkiye ikincisi çıkardıklarını, bu yıl Türkiye ikinciliğinin yanında kitlesel başarının da oldukça iyi olduğunu kaydetti.