Fethiye’de Hande Yener ve Yusuf Güney Rüzgarı

Türkiye’nin ünlü sanatçıları Hande Yener ve Yusuf Güney’in Fethiye’de konuk olduğu yaz konserine ilgi az oldu.

Yaz turnesi Kapsamında Fethiye Aksazlar Beach’te yapılan konser saat 20.30 da başlaması beklenirken ilginin az olması nedeniyle ancak 22.15 de başladı.

Günler öncesinden başlatılan tanıtımlara rağmen Hande Yener ve Yusuf Güney’in sahneye çıktığı Fethiye'deki yaz konserini ancak 500'e yakın hayranı izledi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen konserde ilk olarak sahneye Rafet el roman ile yaptığı düet le ünlenen genç sanatçı Yusuf Güney çıktı kendi şarkılarının yanı sıra türk müziğinin sevilen ve hareketli şarkılarını seslendiren Yusuf Güney Pınar Alkan isimli Hayranını sahneye çıkararak birlikte önce kolbastı oynayıp ardından da horon tepti. Sahnede İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, ve Ferdi Tayfur’u Şarkılarıyla taklit de yapan Yusuf Güney bazı şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

HANDE YENER FIRTINA GİBİ ESTİ Gecede sahneye 23.30da çıkan Hande Yener’de birbirinden güzel şarkılarını yine hayranları ile söyleyerek kıpır, kıpır oynattı ünlü sanatçı dansçıları ile birlikte sahnede fırtına gibi esti. Aşırı sıcak nedeniyle vantiletörleri kendisine göre ayarlayan Hande Yener Bodrum ve Havaalanı Şarkılarını Söylerken adeta bir koro oluşturdu. Dansçıları ile sahnede yaklaşık bir buçuk saat kalan ünlü sanatçı Hande Yener’i görüntülemek için hayranları birbirleri ile yarıştılar. Sevenlerini Kıpır ,kıpır oynatan Hande Yener Fethiye yi çok sevdiğini tatil için önümüzdeki günlerde yine Fethiye’ye geleceğini söyledi.

Öte yandan hemen her konserini on, 15 bin kişiye söyleyen iki sanatçının Fethiye’de sadece 500 ü aşkın hayranı ile buluşması hayal kırıklığına neden oldu .
Kaynak: İHA