Vali Öztürk Yeni Erzurum Stadı’nda İncelemelerde Bulundu

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 12 Ağustos’ta Erzurum’da oynanacak olan Süper Kupa finali öncesinde Yeni Erzurum Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Öztürk, “Bu finale en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız” dedi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, dün yeni Erzurum Stadı’nda incelemelerde bulundu. 12 Ağustos 2012 tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde Erzurum olarak dev maça odaklandıklarını ve bunun için seferber olduklarını söyledi.

Vali Öztürk, Yeni Erzurum Stadı’nın maç günü ihtişamlı görüntüsü ile futbol severlerin ve tüm kamu oyunun huzuruna çıkacağını belirterek, maç öncesinde stadın tüm konforunda hiçbir eksikliğin olmaması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Özgür Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da hazır bulunduğu incelemelerde Vali Sebahattin Öztürk, “Bu Süper Kupa Finali bizim aynamız olacak. Bunun için maç gününe kadar ne gibi çalışma yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. İnanıyorum ki, bu finale Erzurum olarak en mükemmel bir şekilde ev sahipliği yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA