Milletvekili Altay Hafta Sonu Köy Gezilerini Sürdürdü

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, hafta sonu köy gezilerine devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlyaslı kasabasında askere gidecek gençlerin eğlencesine katılan Milletvekili Altay, daha sonra Paşacık köyündeki yayla şenliklerine katıldı.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, hafta sonu İlyaslı kasabası ile Banaz’a bağlı Paşacık ve Kaplangı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy ziyaretlerinin ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uşak Temsilciliği’nin mezuniyet şölenine da katılan Altay, eğitime verdiklerini önemi anlattı.

Milletvekili Mehmet Altay hafta sonu ilk olarak İlyaslı kasabasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Adından beldedeki askere gidecek gençlerin eğlencesine katılan Mehmet Altay, gençlere askerliğin önemini anlattı. Altay Pazar günü ise Banaz İlçesine bağlı Paşacık Köyünde bu yıl 4. düzenlenen geleneksel yayla şenliklerine katıldı.

Şenlin ardından Kaplangı köyüne geçen geçen Altay bir gün önce meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren ailenin yakınlarına başsağlığı diledi.

AK Parti Milletvekili hafta sonu ziyaretlerini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uşak İl Temsilciliği’nin mezuniyet gecesine katılarak tamamladı. Şölende gençlere eğitim alanında hükümetin yaptığı yenilikleri anlatan Altay, ülkenin aydınlık geleceği için eğitimli gençlere ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Kaynak: İHA