Kuşadası 5. Streetball Turnuvası Sona Erdi

Kuşadası Ada Rotaract Kulübü tarafından Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kuşadası 5. Streetball Turnuvası muhteşem final maçları ile sona erdi.

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ve Kuşadası Rotary Kulüp Başkanı İbrahim Durak’ın da izlediği final karşılaşmaları büyük ilgi gördü. Kuşadası Belediyesi İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren Kuşadası 5. Streetball Turnuvası’nda 20 takım birincilik için mücadele etti. Final maçından önce Kuşadası Rotaract Kulubü Üyeleri çekiliş yaparak şanslı rakamlara indirim çeki ve tişörtler dağıttı.

Ayrıca, çeşitli dans ve müzik gösterileri yapıldı. Final maçında Tripot ve Black Mamba’nın Laneti takımları karşı karşıya geldi. Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ve Kuşadası Rotary Kulüp Başkanı İbrahim Durak’ın da izlediği çekişmeli geçen final maçını Tripot takımı 9-8 kazanarak, Kuşadası 5. Streetball Turnuvası Şampiyonu oldu. Şampiyonu birincisi Tripot takımına kupasını Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç verdi. Ödül töreni sırasında balon, konfeti ve volkan gösterisi gerçekleştirildi.

Bu arada, Turnuvanın gerçekleşmesine katkılarından dolayı Kuşadası Ada Rotaract Kulübü tarafından Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’e onur plaketi verildi.

Plaketi Başkan Altungün adına Başkan Vekili Murat Saraç aldı .
Kaynak: İHA