Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksu'ya Hizmetleri Anısına Ödül Verilecek

Avrasya Kalkınma Platformu ve Avrasya Aktüel Dergisi’nin 2023 vizyonuna uygun toplumsal mesajlar vermek için düzenlediği ‘Hizmet Anısı’ etkinlikleri devam ediyor.

Onur konuğu olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu’nun katılacağı programda hizmetlerinden dolayı siyaset, STK ve medya dünyasından bazı isimlere plaket takdim edilecek. Avrasya Kalkınma Platformu ve Avrasya Aktüel Dergisi, ‘Hizmet Anısı’ adı altında gerçekleştireceği program ile siyaset, STK ve medya dünyasını bir araya getiriyor. 17 Temmuz’da Ankara’da Antares Alışveriş Merkezi Amade Balo Salonu'nda saat 19.30’da düzenlenecek olan 'Hizmet Anısı' programının onur konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu olacak.Birçok siyasi ve bürokratın da yer alacağı program öncesi Avrasya Kalkınma Platformu Genel Başkanı Hasan Cengiz, program hakkında bilgi verdi. ‘Hizmet Anısı’ etkinliklerinin sosyal amacının 2023 vizyonuna uygun toplumsal mesajlar vermek olduğunu vurgulayan Cengiz, "Türkiye'nin yakın gelecekte bölgenin ve dünyanın süper gücü olacağına inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizin hak ettiği konuma geleceğinden kuşkumuz yoktur. Her başarının ardında moral ve motivasyon vardır. Kamu hizmeti yapan kişi ya da kurumlara motive edecek programlar düzenliyoruz.” dedi.

Programının onur konuğunun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu olacağını dile getiren Cengiz, "Aksu, ömrünün yarısından fazlasını devlete hizmet etmekle geçirmiş önemli bir değerdir. Bu anlamlı törende 500’e yakın STK temsilcisi Aksu için bir araya geleceklerdir. Bu program’da 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' düsturunu misyon etmiş Dünya Başkent Platformu Genel Başkanı Dr. Mustafa Kurt da konuklarımız arasındadır.” diye konuştu.

Yurt içinde ve yurt dışında bir çok insan odaklı faaliyetlere imza atan Başkent Platformu'yla birlikte hareket eden 800’e yakın dernek, federasyon ve konfederasyon genel başkanları da törende hazır bulunacak .