Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, Mersin Valisi Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Kılıçlar, beraberinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal ile gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, düzenli hale getirdikleri bölge toplantılarına katılmak üzere Adana'ya geldiklerini söyledi.

İlk toplantıyı Güney ve Güneydoğu illerinde gerçekleştirdiklerini belirten Kılıçlar, daha sonra turizm bölgesindeki illerde toplantı yaptıklarını ifade etti.

Şimdi de Adana ve çevresindeki 9 ili kapsayan toplantıyı yaptıklarını vurgulayan Kılıçlar, ''Teşkilatımızı, memurlarımızı ve uygulamaları yerinde görmenin faydalarını gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz. Arkadaşlarımızı yerinde dinliyoruz ve dertleşiyoruz. Eksiklikler varsa onları tamir ediyoruz ve onların motivasyonuna katkı sağlamaya çalışıyoruz'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güzeloğlu da Kılıçlar'ın meslektaşı olmasının yanı sıra arkadaşı olduğunu da belirtti.

Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü makamına oturan Kılıçlar'ın daha önceki görevlerinde olduğu gibi başarısını sürdüreceğine inandığını ifade eden Güzeloğlu, ''Bu, Emniyet Genel Müdürümüzün ilk İçel ziyaretidir. İnşallah bundan sonra kendisini daha sık ağırlayacağız'' diye konuştu.

Vali Güzeloğlu, İçel'deki emniyet hizmetlerine katkılarından dolayı teşekkür ettiği Kılıçlar'a, İçel'de yapılacak 2013 Akdeniz Oyunları'nın logosunun bulunduğu, içinde zeytin ve zeytinyağı olan hediyeyi verdi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA