AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in Sağlık Durumu

Bayındır Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hakan Akan, AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in sağlık durumunun iyi olduğunu, çok kısa bir süre içinde taburcu edileceğini söyledi.

AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, dün akşam Aksaray-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazası sonrasında Ankara’daki Bayındır Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastane Başhekimi Uzman Dr. Hakan Akan bugün Güler'in sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. Güler'in gece saat 01.00’da hastaneye trafik kazası sonrasında getirildiğini belirten Akan, "Kendisi geldiğinde genel durumu iyiydi. Yapılan ilk müdahale ve tetiklerinde herhangi bir hayati organ yaralanması saptanmadı. Sadece sol tarafında 11. kaburgasında bir kırığa rastlandı. Kendisi takip ve ağrı kontrol amaçlı hastanemize yatırıldı. Şu anda genel durumu gayet iyidir. Taburcu olması konusunda kesin bir bilgi olmamakla birlikte herhangi bir engel bulunmamaktır. Çok kısa bir süre içerisinde taburcu edilmesi planlanıyor” diye konuştu.

Güler’in doktoru, Bayındır Hastaneleri Tıbbi Direktör Yardımcısı Doç. Dr. Oğuz Karaeminoğulları ise, “Son derece masum bir kaburga kırığı var. Ama ağrısını kontrol edebilmek için bugün taburcu olması planlanmıyor. Yarın ya da ertesi gün taburcu etmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Muammer Güler’in danışmanı Barış Kıranta da kaza ile ilgili verdiği bilgide, “Dün gece saat 23.00 sıralarında İçişleri Komisyon Başkanımız Muammer Güler Aksaray’da Abdurrahim Akdağ’ın kızının düğün töreni dönüşünde Kulu makasına yaklaşık 10 kilometre kala stabilize yoldan çıkan bir aracın 20-25 metre mesafede önlerine çıkmasıyla kaza gerçekleşti. Anında trafik ekipleri ve 112 sağlık ekipleri konuya müdahale etti ve saat gece 01.00 sıralarında Bayındır Hastanesi’ne ambulansla getirildi.

Sayın Güler’in sizlere selamları var. Belki de bu açıklamayı sizlere kendisi yapabilecek durumdalar ama hocaların da taktiri dinlenmeleri yolunda” ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA