Karaman’da Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Karaman'da, Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı'nın 23'ncüsü Vali Süleyman Kahraman başkanlığında yapıldı.

Karaman’da Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Polisevinde kent protokolünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Kahraman, bu toplantılardaki amacın kurumlar arası iletişimi güçlendirerek, sunulan hizmet kalitesini ve kamudaki verimliliği topyekün artırmak olduğun söyledi.

Vali Kahraman, "Sunmuş olduğumuz hizmetlerde zaman zaman halkımızın da bilgilendirilmesine ihtiyaç vardır. Bu bilgilendirmede herhangi bir yanlışlığa, ileride doğacak bir soruna mahal vermemek için, ilgili Vali Yardımcımızın bilgisi ve değerlendirmesi dahilinde, valilik onayı ile bilgi verilmesi hususunda gerekli hassasiyeti sizlerden bekliyorum. Sizlerle paylaşmak istediğim diğer bir konu özürlü vatandaşlarımızın yararlanacağı rampa, asansörler ve banklar. Bu konuda bildiğiniz üzere, Başbakanlığın genelgesi de mevcut. Yalnız özürlülere yönelik bu tür hizmetler genelge olmasa dahi özürlü vatandaşlarımıza bizlerin bir borcudur. Her sağlıklı bireyin bir özürlü adayı olduğunu unutmayalım. Bu konuda tüm kurumların eksikliklerinin, Temmuz ayına kadar tamamları hususunda gerekli özveriyi ve hassasiyeti göstermelerini bekliyorum" dedi.

Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, kurum amirlerinin alanlarıyla ilgili olarak yürüttüğü çalışmalar ve hizmetlerin son durumu hakkında bilgi vermeleri ile sona erdi .
Kaynak: İHA