Gaziantep Vali Yardımcısı Yurdakul, İslahiye'de İncelemelerde Bulundu

Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, SODES projeleri destekleri kapsamında İslahiye İlçesi'nde hibe almaya hak kazanan ve uygulanan projeler konusunda bilgiler aldı, uygulamaları yerinde inceledi.

İslahiye Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan bilgilendirme toplantısında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlığı'nca ve ortaklaşa bütçeyle yürütülen 23 farklı proje ile ilgili bilgiler alan Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge çalışma ekibinden İzzet Aytekin tarafından bilgiler verildi.

Yurdakul, 2010-2011 yılında SODES projeleri destekleri kapsamında 23 proje için 2 Milyon 500 TL bütçe ayrılan İslahiye İlçesi'ndeki; yarı olimpik yüzme havuzunu, Halk Eğitim Merkezi'ndeki uygulaması devam eden değişik projeleri, İslahiye Kültür Merkezi'ndeki resim ve ebru sergisini, İslahiye Belediyesi Kilim Atölyesi'ni, Yeşilyurt Beldesi'ndeki Kültür Merkezi'ni ve son olarak Fevzipaşa Beldesi İMKB YİBO İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek projelerin yerindeki uygulamalarını inceledi.

Nüfusa oranla en yüksek rakamlı meblağa sahip İslahiye SODES Projeleri hakkında bilgiler alan Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, proje kapsamında yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade etti.

Vali Yardımcısı Yurdakul'un İslahiye'deki incelemelerine Kaymakam Osman Beyazyıldız, Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir ve proje koordinatörleri katıldı .
Kaynak: AA