Düzce İl Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan Oldu

Düzce’nin ikinci İl Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan oldu.

Düzce İl Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan Oldu
Türkiye’de nüfusu 300 bini geçen illerde ikinci bir il genel sekreter yardımcısı tahsis edilebiliyor. Düzce’nin de nüfusunun 300 bini geçtiğinden ikinci bir il genel sekreter yardımcısı atandı. Düzce İl Genel Meclisinin aldığı karar doğrultusunda Necmettin Çalışkan bu göreve getirildi.

İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel, görevlendirilen Çalışkan’a Destek Hizmetleri, İmar ve Kentsel İyileştirme, Çevre Koruma, Yol ve Ulaşım ile Bilgi İşlem Müdürlüklerinin bağlandığını söyleyerek tebrik etti.

Meclis üyesi İbrahim Bilgin, yeni bir il genel sekreter yardımcısının daha görevlendirilmesinin Düzce’nin büyüdüğünün ve geliştiğinin bir göstergesi olduğunu belirterek, “Bundan sonra hizmet noktasında daha iyi görev yapılacak” dedi.

İl Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Necmettin Çalışkan kendisinin 2 yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden geldiğini belirterek, “Benim hizmet anlayışım ben bir kuruma gittiğimde nasıl davranılmasını istiyorsam bende gelenlere aynı şekilde davranmaktır. Bu doğrultuda çalışacağım” dedi.

Kaynak: İHA