Milletvekili Murtaza Yetiş’ten İşadamlarına Çağrı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, işadamlarının yeni teşvik paketiyle önemli avantajlar yakaladıklarını belirterek, işadamlarını yatırım yapmaya davet etti.

Bakanlar Kurulu kararının Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ifade eden Murtaza Yetiş, Adıyaman’ın yeni teşvik paketinde önemli bir avantaj elde ettiğini, bu avantajın Adıyaman’a yatırım çekecek çeşitli çalışmalarla değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Bu amaçla Adıyamanlı işadamları ve STK’ların çeşitli etkinliklerle Adıyaman’a dışarıdan yatırım çekilmesini sağlayacak bir dizi etkinliğe imza atmasının faydalı olacağını belirten Yetiş, "Bir ilin dinamikleri harekete geçmeden o ile çeşitli konularda yatırım gelmesi zordur. İstediğimiz yatırımların ilimize gelebilmesi için sanayi ve işadamlarımızın kurduğu STK’ların çalışma yapmasının ilimize daha fazla yatırım çekilmesini sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Ekonomi Bakanlığı'nın daha fazla yatırım yapılabilmesini sağlamak amacıyla çok sayıda işadamıyla doğuya tam anlamıyla çıkartma yaptığını söyleyen Yetiş, önümüzdeki haftalarda Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın çok sayıda işadamıyla Adıyaman'a geleceğini, bu gelişi il için bir yatırım bayramına çevirmek gerektiğini ifade etti.

Murtaza Yetiş, Bakanın gelişiyle güzel ve verimli işlere imza atılacak projelerin geliştirileceğine inandığını belirterek "Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet binasının açılışını da bu vesileyle inşallah gerçekleştirmiş oluruz" dedi.

Kaynak: İHA