Bindiği Motosiklet Araca Çarptı, Kolu Koptu

İzmir'de, motosiklet kullanan iki kardeşten birinin kolu koptu.

Acilen İzmir’e sevk edilen yaralının kolunun yerine dikilip dikilmeyeceğinin netlik kazanmadığı belirtildi. Kaza, saat 14.30 sıralarında Yazıbaşı Mahallesi ile İzmir Aydın asfaltı arasındaki yolda Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Torbalı’dan Yazıbaşı istikametine giden 35 THE 11 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle sağ şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen Muhittin Sönmez yönetimindeki plakasız motosiklet ile araç kafa kafaya çarpıştı.

AMBULANS HELİKOPTERLE HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazada, motosiklet sürücüsü Muhittin Sönmez (31) ve arkasında bulunan kardeşi Mesut Sönmez ağır yaralanırken, araçta bulunan şoför Erol Özlü(43) ile Serdal Yalçınkaya (55) da yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan kolu kopan Muhittin Sönmez ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine, ağır yaralı diğer kardeş Mesut Sönmez de ambulans helikopterle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı

Araç sürücüsü Erol Özlü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Aracın karşı şeride geçmesine Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Begonya Sokak’tan çıkan bir başka aracın sebep olduğu öğrenildi .
Kaynak: İHA