Şehit Babasının Yürek Yakan Feryadı

Siirt'in Eruh kırsalında, teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Piyade Er Mehmet Kıran'ın ailesi acı haber sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Şehidin babası Kıran’ın “Yanıyorum. Şu kanunları yazanlar, bu teröristleri Ankara’nın göbeğine asın” diye feryat etti.

Sakarya’nın Söğütlü İlçesinde 91/4 tertip olarak askere giden ve dün gece Siirt’in Eruh kırsalında teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Mehmet Kıran’ın baba evine düşen acı haber Kıran ailesini yasa boğdu.

Acı haberi alan anne Rahime Kıran ve baba Mehmet Kıran sinir krizleri geçirdi. Fenalaşan anne ve baba Ferizli İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haberi alır almaz baba evine gelen abla Arzu Şahin de “Kardeşime nasıl kıydılar” diye feryat etti. Hastaneye götürülen baba Mehmet Kıran’ın “Yanıyorum. Şu kanunları yazanlar bu teröristleri Ankara’nın göbeğine asın. Bakalım o zaman hangi ülke ona sahip çıkacak. Dostunu bilmeyen düşmanını nasıl bilsin” diye feryat etmesi yürekleri dağladı.Diğer yandan Siirt’te şehit düşen Mehmet Kıran’ın beş yıldır Sakaryaspor Okçuluk takımında oynadığı ve takımı ile sayısız başarı kazandığı kaydedildi.Söğütlü ilçesindeki evinden 25 kilometre uzaklıktaki antrenmanlara bisikleti ile gelen ve şehidin acı haberini duyan arkadaşları ve okçuluk camiası yasa boğuldu
Kaynak: İHA