Karaman'da Yatırımları İzleme ve Genel Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor

Karaman'da belli aralıklarla yapılan yatırımları izleme ve genel değerlendirme toplantılarının 24. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.

Sevgi Evleri Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Süleyman Kahraman, belli aralıklarla bir araya geldikleri bu birlikteliğin temel felsefesinin, durulan yerin, icra edilen görevin Karaman'ı istikrar ve istikbal noktasında değerlendirmek ve iyinin daha iyisi, güzelin daha güzelini inşa edebilmek olduğunu söyledi.

Bunun yanında bu toplantılarda hep beraber Karaman'a ait sorunlara da çözümler üretebilmek amacında olduklarını ifade eden Kahraman, ''Bizlerin bu şehrin her sokağından, her köşesinden haberdar olmamız gerekiyor. Makamlar emanettir, makamımızda oturarak sorunları tespit edemeyiz. Makamımızda oturarak sorunlara çözüm önerileri getiremeyiz. Makamımızda oturarak bu şehrin sevinçlerinden haberdar olamayız. Öncelikle görevimizin çerçevesinde her daim alanda, sahada olmamız gerekiyor. Yani toplumun nabzını dinlemek için, toplumla bir arada olmamız gerekiyor'' dedi.

Toplantıya tüm daire müdürleri ve Vali yardımcıları katıldı.

Muhabir : Mehmet Çetin

Yayıncı : Murat Aslan
Kaynak: AA