Edirne Valisi Gökhan Sözer Uzunköprü Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni ve bir dizi etkinliğe katılmak için ilçemize gelen Edirne Valisi Gökhan Sözer Uzunköprü Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Eren ve Meclis Başkanı Mehmet Arda tarafından karşılanan Edirne Valisi Gökhan Sözer, Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Al, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hasan Yılmaz, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın eşlik etti.

Vali Sözer’e ve beraberindeki heyete yönetim kurulu başkanımız Rahmi Eren yenilenen borsa hizmet binasını gezdirdi ve Uzunköprü Ticaret Borsası'nın tarihçesi, çalışma sistemi ve bölge ekonomisindeki yeri hakkında bilgiler verdi. Yönetim Kurulu başkanı Rahmi Eren ilçemiz ve Uzunköprü Ticaret Borsası'nı ziyareti anısına Edirne valisi Gökhan Sözer’e teşekkür ederek bir anı plaketi takdim ettiler .
Kaynak: İHA